Ruokinta 365™ ruokintasuunnitelmat

Ruokintasuunnitelmien tarkemmat esittelyt verkkokaupassa

Ruokinta 365™ -ruokintasuunnitelma on puolueeton ruokintasuunnitelma, joka voidaan tehdään hevoselle tai yhteinäiselle hevosryhmälle, jolla on samanlainen ruokinnallinen tarve. Ruokintasuunnitelma perustuu uusimpaan olemassa olevaan tietoon hevosen tarpeista sekä pohjoismaisiin tutkittuihin hevosten ruokintasuosituksiin. En siis edusta mitään rehufirmaa, vaan valitsen hevoselle sille syötettyyn karkearehuun parhaiten sopivat täydennykset.

Optimaalinen ruokinta on yhdistelmä ruokintalaskelmaa sekä hevosen kanssa toimivan ihmisen päivittäisiä havaintoja – teemme siis yhteistyötä hevosen hyvinvoinnin eteen.

Referenssinä yhteenveto asiakaspalautteista.

Ohje ruokintasuunnitelman tilaamisesta

  1. Ruokintasuunnitelma edellyttää heinäanalyysiä ja suosittelen vahvasti myös kivennäisanalyysiä. Laajasta kivennäisanalyysistä saa maksimaalisen hyödyn laskelmassa, tällä kohtaa ei kannata pihistää!
    Mikäli kivennäisanalyysiä ei ole, perustuu karkearehujen kivennäissisältö Luonnonvarakeskuksen laskennallisiin arvoihin.
  2. Kysyttävää ennen ostoa? Soita tai täytä alla oleva lomake.
  3. Osta haluamasi ruokintasuunnitelma verkkokaupasta
  4. Täyttäessäsi yhteystiedot lomakkeelle, hyväksyt niiden tallentamisen yhteydenottoja ja laskutusta varten. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

Tiedustelut: p. 040 578 2130 tai lomakkeella. All service även på svenska!