Ruokinta 365™ ruokintasuunnitelmat

Tilaa ruokintasuunnitelma sivun lopussa olevalla lomakkeella!

Ruokinta 365™ -ruokintasuunnitelma on puolueeton ruokintasuunnitelma, joka voidaan tehdään hevoselle tai yhteinäiselle hevosryhmälle, jolla on samanlainen ruokinnallinen tarve. Ruokintasuunnitelma perustuu uusimpaan olemassa olevaan tietoon hevosen tarpeista sekä pohjoismaisiin tutkittuihin hevosten ruokintasuosituksiin. En siis edusta mitään rehufirmaa, vaan valitsen hevoselle sille syötettyyn karkearehuun parhaiten sopivat täydennykset.

Optimaalinen ruokinta on yhdistelmä ruokintalaskelmaa sekä hevosen kanssa toimivan ihmisen päivittäisiä havaintoja – teemme siis yhteistyötä hevosen hyvinvoinnin eteen.

Tutustu palvelun sisältöön alla ja voit myös lukea blogijutusta tarkemmin mistä on kyse.

Hevosen ruokintasuunnitelma Basic

Sisältää:

 • Kaiken kattava ruokintalaskelma nykyisillä rehuilla
 • Energia
 • Valkuainen, varsat myös lysiini
 • Kivennäisaineet (Ca, P, Mg)
 • Hivenaineet (Fe, Cu, Zn, Mn, Co, J, Se)
 • ADE-vitamiinit, biotiini
 • Suola
 • Saanti verrattuna suosituksiin
 • Ruokintasuunnitelma, johon on valittu käytettyyn karkearehuun parhaiten sopivat täydennykset rehufirmoihin nähden puolueettomasti
 • Palvelu sisältää täyden neuvontapalvelun ruokinnasta 6 viikkoa ruokintaehdotuksen toimittamisen jälkeen.
 • Bonuksena pääset halutessasi mukaan ruokinta-asiakkaideni ryhmään ”Hevosen ruokinta – Ruokinta 365™” Facebookissa, jossa käsittelen ruokintaan liittyviä asioita, keskustelua, uusimpia tutkimustuloksia jne.

60e/hevonen tai samalla ruokinnalla oleva yhtenäinen hevosryhmä, jolla samat ruokinnalliset tarpeet. Jos laskelmia tarvitaan 3 kpl tai enemmän, kts. alla tallien hinnoittelu. TARJOUSHINTA 10.4.2020 ASTI 55 E/KPL!

”Sain takaisin sen hevosen, johon ihastuin, joten voi lämpimästi suositella Leenan palvelua.” – Susann Ahlstrand ja Siru

TARJOUS!
Siitostamman ruokintasuunnitelma viimeiset 3 kk ja Imettävän tamman ruokintasuunnitelma

Molempien sisältö, kuten Basic yllä, mutta tarjoushintaan 55 e yksittäisenä jompi kumpi – tai molemmat vielä edullisempaan könttähintaan 90 e yhteensä! Jos useita tammoja, pyydä tarjous erikseen.

Siitostamman ruokintasuunnitelmat – 3 in 2 paketti!

Siitostamman ruokintasuunnitemat -paketti sisältää kolme laskelmaa kahden hinnalla. Tiineyden aikana tamma ruokitaan sen ylläpidon ja käytön mukaisesti, viimeisten kolmen tiineyskuukauden aikana tarpeet nousevat, jolloin tämä huomioidaan laskelmassa. Lisäksi imetys tuo oman lisänsä ensimmäisten kolmen imetyskuukauden aikana. Saat siis kolme laskelmaa kahden hinnalla! Laskelma perustuu sisäruokintakauteen ja on sisällöltään kuten yllä oleva Basic.

Suunnitelman lisäksi konsultointi aina tarvittaessa koko palvelun ajan!

120e/hevonen tai samalla ruokinnalla oleva siitostammaryhmä, jolla samat tarpeet.

Lisää siitostamman ruokinnasta ja ruokintasuunnitelmista voit lukea tästä blogijutusta.

”Enää ei tulisi mieleenkään suunnitella siitostamman ruokintaa ilman rehuanalyysiä ja apua ruokinnan ammattilaiselta.” – Anne-Mari Hurtta, AK Ponipalvelu

Tallien ruokintasuunnitelmat

Kuten Basic. Huomioi, että samantyyppiset hevoset voidaan laskea hevosryhmänä (esim. pihattovarsat tai kolme ratsastuskoulun isoa ponia, jotka tekevät yhtä paljon töitä ja omaavat samanlaisen rehunkäyttökyvyn) – mahdolliset muutokset yksilöllisesti tehdään seurannan perusteella.

Pyydä tarjous!

Ohje ruokintasuunnitelman tilaamisesta

 1. Ruokintasuunnitelma edellyttää heinäanalyysiä ja suosittelen vahvasti myös kivennäisanalyysiä. Laajasta kivennäisanalyysistä saa maksimaalisen hyödyn laskelmassa.
  Mikäli kivennäisanalyysiä ei ole, perustuu karkearehujen kivennäissisältö Luonnonvarakeskuksen laskennallisiin arvoihin.
 2. Tilaa ruokintasuunnitelma oheisella lomakkeella (tai sähköpostilla). Voit myös ensin lähettää tiedustelun, jos haluat lisätietoja.
  1. Jos valitset kohdan ”Haluan lisätietoja” saat vastaukset kysymyksiisi ennen mahdollista tilausta.
  2. Jos haluat tilata ruokintasuunnitelman, valitse ”Tilaan ruokintasuunnitelman” -jolloin saat suoraan tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kun tilausvahvistuksen suoritus on hoidettu, saat sähköpostiin edelleen linkin nettilomakkeelle, johon täytetään tarkemmat tiedot hevosesta ja tämänhetkisestä ruokinnasta. Älä siis suotta kirjoita rehutietoja alla olevaan lomakkeeseen. Tällä lomakkeella voit kuitenkin kertoa jo lyhyesti minkälaisesta hevosesta on kyse ja onko jokin haaste mihin toivot ratkaisua.
 3. Täyttäessäsi yhteystiedot lomakkeelle, hyväksyt niiden tallentamisen yhteydenottoja ja laskutusta varten. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

Tiedustelut: p. 040 578 2130 tai lomakkeella. All service även på svenska!

Hinnat sisältävät alv ja ovat voimassa 1.5.2020 asti. Paperilaskutuslisä 5 e/lasku tai muistutus. 

 

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑