Ruokinta 365™ ruokintasuunnitelmat

Ruokinta 365™ -ruokintasuunnitelma on puolueeton ruokintasuunnitelma, joka voidaan tehdään hevoselle tai yhteinäiselle hevosryhmälle, jolla on samanlainen ruokinnallinen tarve. Ruokintasuunnitelma perustuu uusimpaan olemassa olevaan tietoon hevosen tarpeista sekä pohjoismaisiin tutkittuihin hevosten ruokintasuosituksiin. En siis edusta mitään rehufirmaa, vaan valitsen hevoselle sille syötettyyn karkearehuun parhaiten sopivat täydennykset. Teen ruokintasuunnitelmat parhaaseen olemassa olevaan tutkimustietoon perustuen hevostalousagrologin koulutuksella, hevosalan opettajan pätevyydellä ja parinkymmenen vuoden kokemuksella.

Optimaalinen ruokinta on yhdistelmä ruokintalaskelmaa sekä hevosen kanssa toimivan ihmisen päivittäisiä havaintoja – teemme siis yhteistyötä hevosen hyvinvoinnin eteen.

Referenssinä yhteenveto asiakaspalautteista.

RUOKINTA365™️ -ruokintasuunnitelmat lyhyesti

BASIC – sisältää vain laskelman nykyisestä ruokinnasta ja max. kaksi ehdotusta, ei neuvontaa, seurantaa eikä rehukohtaista erittelyä.
BASIC PLUS – nykyinen ruokinta ja ruokintaehdotukset, sisältää lisäksi 8 viikkoa seurannan/neuvonnan ja rehukohtaisen erittelyn ruokinnasta.
BREEDING – siitostammoille, valitse sopivin; alkutiineys, lopputiineys tai imetys ensimmäiset 3 kk – tai pakettina kaksi tai kolme näistä.
ALL IN ONE – sisältää puolen vuoden täyden palvelun paketin, joka sisältää niin ruokintasuunnitelman ja neuvonnan.

Katso tarkemmat sisällöt verkkokaupasta.

Ohje ruokintasuunnitelman tilaamisesta:

  1. Ruokintasuunnitelma edellyttää heinäanalyysiä ja suosittelen vahvasti myös kivennäisanalyysiä. Laajasta kivennäisanalyysistä saa maksimaalisen hyödyn laskelmassa, tällä kohtaa ei kannata pihistää!
    Mikäli kivennäisanalyysiä ei ole, perustuu karkearehujen kivennäissisältö Luonnonvarakeskuksen laskennallisiin arvoihin.
  2. Kysyttävää ennen ostoa? Soita tai täytä alla oleva lomake.
  3. Osta haluamasi ruokintasuunnitelma verkkokaupasta.
  4. Täyttäessäsi yhteystiedot lomakkeelle, hyväksyt niiden tallentamisen yhteydenottoja ja laskutusta varten. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.
  5. Saat sähköpostiin linkin nettilomakkeelle, jonne tiedot hevosesta ja ruokinnasta täytetään, joten älä lähetä niitä suotta alla tai sähköpostilla. Varaa aikaa tietojen täyttämiseen nettilomakkeelle n. 10 min. Mahdolliset kuvat ja videolinkit hevosesta voi lähettää sähköpostilla.

Tiedustelut: p. 040 578 2130 tai lomakkeella. All service även på svenska!