Ruokinta 365™ ruokintasuunnitelmat

Tilaa ruokintasuunnitelma sivun lopussa olevalla lomakkeella!

Ruokinta 365™ -ruokintasuunnitelma on puolueeton ruokintasuunnitelma, joka voidaan tehdään hevoselle tai yhteinäiselle hevosryhmälle, jolla on samanlainen ruokinnallinen tarve.

Optimaalinen ruokinta on yhdistelmä ruokintalaskelmaa sekä hevosen kanssa toimivan ihmisen päivittäisiä havaintoja – teemme siis yhteistyötä hevosen hyvinvoinnin eteen.

Ruokintasuunnitelma perustuu uusimpaan olemassa olevaan tietoon hevosen tarpeista sekä pohjoismaisiin tutkittuihin hevosten ruokintasuosituksiin.

Tutustu palvelun sisältöön alla ja tarkemmin periaatteisiin, ja siihen mistä laskelmassa on kyse tarkemmin tästä.

Hevosen ruokintasuunnitelma Basic

Sisältää:

 • Kaiken kattava ruokintalaskelma nykyisillä rehuilla
 • Energia
 • Valkuainen, varsat myös lysiini
 • Kivennäisaineet (Ca, P, Mg)
 • Hivenaineet (Fe, Cu, Zn, Mn, Co, J, Se)
 • ADE-vitamiinit, biotiini
 • Suola
 • Saanti verrattuna suosituksiin
 • Ruokintasuunnitelma, johon on valittu käytettyyn karkearehuun parhaiten sopivat täydennykset
 • Konsultointi ruokinnasta 6 viikkoa ruokintaehdotuksen toimittamisen jälkeen.
 • Bonuksena pääset halutessasi mukaan ruokinta-asiakkailleni luomaani ryhmään ”Hevosen ruokinta – Ruokinta 365™” Facebookissa, jossa käsittelen ruokintaan liittyviä asioita, keskustelua, uusimpia tutkimustuloksia jne.

60e/hevonen tai samalla ruokinnalla oleva yhtenäinen hevosryhmä, jolla samat ruokinnalliset tarpeet. Jos laskelmia tarvitaan 4 kpl tai enemmän, kts. alla tallien hinnoittelu.

”Sain takaisin sen hevosen, johon ihastuin, joten voi lämpimästi suositella Leenan palvelua.” – Susann Ahlstrand ja Siru

Siitostamman ruokintasuunnitelmat – 3 in 2 paketti!

Siitostamman ruokintasuunnitemat -paketti sisältää kolme laskelmaa kahden hinnalla. Tiineyden aikana tamma ruokitaan sen ylläpidon ja käytön mukaisesti, viimeisten kolmen tiineyskuukauden aikana tarpeet nousevat, jolloin tämä huomioidaan laskelmassa. Lisäksi imetys tuo oman lisänsä ensimmäisten kolmen imetyskuukauden aikana. Saat siis kolme laskelmaa kahden hinnalla! Laskelma perustuu sisäruokintakauteen ja on sisällöltään kuten yllä oleva Basic.

Suunnitelman lisäksi konsultointi aina tarvittaessa koko palvelun ajan!

120e/hevonen tai samalla ruokinnalla oleva siitostammaryhmä, jolla samat tarpeet.

Lisää siitostamman ruokinnasta ja ruokintasuunnitelmista voit lukea tästä blogijutusta.

”Enää ei tulisi mieleenkään suunnitella siitostamman ruokintaa ilman rehuanalyysiä ja apua ruokinnan ammattilaiselta.” – Anne-Mari Hurtta, AK Ponipalvelu

Tallien ruokintasuunnitelmat

Kuten Basic. Huomioi, että samantyyppiset hevoset voidaan laskea hevosryhmänä (esim. pihattovarsat tai kolme ratsastuskoulun isoa ponia, jotka tekevät yhtä paljon töitä ja omaavat samanlaisen rehunkäyttökyvyn) – mahdolliset muutokset yksilöllisesti tehdään seurannan perusteella.

Pyydä tarjous!

Ohje ruokintasuunnitelman tilaamisesta

Ruokintasuunnitelma edellyttää heinäanalyysiä kivennäisanalyysillä (suosittelen laajaa kivennäisanalyysiä, josta maksimaalinen hyöty laskelmassa, mikäli kivennäisanalyysi puuttuu, perustuu kivennäisruokinta Luke:n laskennallisiin arvoihin eli laskelma muuttuu kivennäisten osalta arvioksi).

Tiedustelut: p. 040 578 2130 tai lomakkeella.
All service även på svenska!

Hinnat sisältävät alv ja ovat voimassa 1.3.2020 asti. Paperilaskutuslisä 5 e/lasku tai muistutus.

 

 

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑