Hevosalan neuvonta

Hei! Olen AxEquestrian yrittäjä Leena Jokinen, koulutukseltani hevostalouteen erikoistunut agrologi (amk) & hevosalan ammatillinen opettaja. Lisäksi olen suorittanut vuosien mittaan lukuisia muita hevosalan koulutuksia laidasta laitaan, kuten SPHT-ohjaajakoulutuksen, Ravivalmennuksen C ja B-koulut, C-ajoluvan, nk. Jämsän ravilinjan, virallisen sh & lv näyttelytuomarin pätevyyden jne. Tällä hetkellä viestintätieteiden kandi Vaasan yliopistossa on loppusuoralla ja tähtäimessä on valmistua filosofian maisteriksi pääaineena organisaatioviestintä. Olen työskennellyt hevosalan opettajana mm. Ruukissa ja Kaustisella, jossa tälläkin hetkellä. Hevosenhoitajan töitä olen tehnyt ravipuolella niin Suomessa kuin Ruotsissakin.

Ensimmäisen oman hevosen ostin 1999 ja ensimmäinen oma kasvatti syntyi 2001, tänä vuonna on siis 20 juhlavuosi kasvattajana! Oma talli meillä on ollut vuodesta 2004 ja olemme kasvattaneet ravihevosia ja shetlanninponeja, molemmista roduista kasvattejamme on myyty myös ulkomaille. Oman orin myötä meillä oli useamman vuoden siittolatoimintaa. Tallimme on SRL:n hyväksymä Laatutalli, tallitoimintaa tosin ei tällä hetkellä enää ole. Työ ja harrastus kun ovat samassa löytyy harrastuskin hevosten parissa, ajan ja välillä myös kilpailen valjakkoajossa.

Tarjoan neuvonta- ja luentopalveluita yksilöllisesti tarpeidesi mukaan pitkään kokemukseen ja tietopohjaan tukeutuen.

p. 040 578 2130 ja sähköposti ax.hevospalvelut@gmail.com

Verkkokurssit

Ruokintaan liittyvät verkkokurssit löytyvät verkkokaupasta.

Hevosalan luennot

Hevosalan opettajana olen opettanut hevosalan aiheita laidasta laitaan. Valmiita luentopaketteja löytyy vaikkapa ruokinnasta eri näkökulmista.

Luennot onnistuvat myös vaikkapa perusterveydenhoidosta, hevosen rakenteesta ja näyttelyistä, talliympäristön suunnittelusta ym. kysy niin mietitään sopiva aihe! Ruokintaluennot ovat olleet suosittuja esim. ratsastusseurojen kokousten yhteydessä ja pidän myös luentosarjoja (esim. Hevosen ruoansulatuselimistö, Heinä ja rehut, Ruokinnan perusteet). Kaikki luennot ovat tarjolla tietysti etänä Teamsin kautta.

Käytännölliset luennot esimerkkihevosin esim. Terve hevonen ja Lihavuuskunnon arviointi.

Perushinta on 85e/h + matkat 0,62e, hinnat sis. alv.

Hevosen laihdutusapu ja lihavuuskunnon ja hevosen painon arviointi

Onko hevosesi pullea ja haluaisit päästä hevoselle terveellisempään painoon? Otahan yhteyttä, suunnitellaan hevosellesi laihdutusohjelma, jota tukee ruokintasuunnitelma.

Lihavuuskunnon arviointi: 10 e/hevonen + matkat (vähintään 6 hevosta/reissu, samalla tallilla tai matkan varrella/yhdistettynä muuhun palveluun). Mikäli tilaat myös ruokintasuunnitelman 5 e/hevonen. Vuorovaikutuksellinen palvelu eli keskustelu ja opastus lihavuuskunnon arviointiin itse kuuluu hintaan.

Match Show-tuomarointi

Pyydä tuomaroimaan mätsäriin! Perushinta 4e/hevonen sis. alv + matkakorvaus 0,62e/km sis. alv.

Hevosalueen/tallin toiminnallinen suunnittelu

Kysy tarjous mikäli kaipaat apua tarha-alueiden tai tallin toiminnalliseen ja hevosia aktivoivaan suunnitteluun, esim. miten perustaa aktivoiva tarha, mitä tulee ottaa huomioon laumatarhauksessa, mitä mitoituksia pitäisi käyttää kun suunnittelee tallia, karsinoita, kulkureittejä jne. Yli 20 vuoden kokemus monipuolisesta tarhauksesta, laumoista ja aktivoivista alueista.

Viestintä ja markkinointi

  • sisällöntuottaminen

Mikäli tarjolla oleva paketti ei tunnu juuri sellaisenaan sopivalta,
ota yhteyttä niin räätälöidään palvelu sopivaksi!

All service även på svenska!
Hinnat sis. alv 24%. Hinnat ovat voimassa 1.4.2021 asti.

Rekisteri ja tietosuojaseloste: Asiakkaista tallennetaan nimi ja puhelinnumero sekä osoite ja sähköpostiosoite tiedottamista ja laskutusta varten. Varatessaan palvelun asiakas antaa luvan tietojen tallentamiseen. Tarkemmat tiedot: ax.hevospalvelut@gmail.com