Hevosalan neuvonta

Hei! Olen AxEquestrian yrittäjä Leena Jokinen, koulutukseltani hevostalouteen erikoistunut agrologi (amk) & hevosalan ammatillinen opettaja ja HuK, viestinnän maisteriopiskelija. Olen suorittanut vuosien mittaan lukuisia muita hevosalan koulutuksia laidasta laitaan, kuten SPHT-ohjaajakoulutuksen, Ravivalmennuksen C ja B-koulut, C-ajoluvan, nk. Jämsän ravilinjan, virallisen sh & lv näyttelytuomarin pätevyyden jne. Olen työskennellyt hevosalan opettajana mm. Ruukissa ja Kaustisella. Hevosenhoitajan töitä olen tehnyt ravipuolella niin Suomessa kuin Ruotsissakin.

Ensimmäisen oman hevosen ostin 1999 ja ensimmäinen oma kasvatti syntyi 2001. Oma talli meillä on ollut vuodesta 2004 ja olemme kasvattaneet ravihevosia ja shetlanninponeja – molemmista roduista kasvattejamme on myyty myös ulkomaille. Oman orin myötä meillä oli useamman vuoden siittolatoimintaa. Tallimme on SRL:n hyväksymä Laatutalli, asiakastoimintaa emme tosin enää järjestä vaan toiminta keskittyy omaan harrastamiseen.

Tarjoan neuvonta- ja luentopalveluita yksilöllisesti tarpeidesi mukaan pitkään kokemukseen ja tietopohjaan tukeutuen, tutustu palveluvalikoimaan alla!

Tiedustelut sähköpostitse ax.hevospalvelutATgmail.com

Hevosalan luennot

Hevosalan opettajana olen opettanut hevosalan aiheita laidasta laitaan. Valmiita luentopaketteja löytyy vaikkapa ruokinnasta eri näkökulmista.

Luennot onnistuvat myös vaikkapa perusterveydenhoidosta, hevosen rakenteesta ja näyttelyistä, talliympäristön suunnittelusta ym. kysy niin mietitään sopiva aihe! Ruokintaluennot ovat olleet suosittuja esim. ratsastusseurojen kokousten yhteydessä ja pidän myös luentosarjoja (esim. Hevosen ruoansulatuselimistö, Heinä ja rehut, Ruokinnan perusteet). Kaikki luennot ovat tarjolla tietysti etänä Teamsin kautta.

Käytännölliset luennot esimerkkihevosin esim. Terve hevonen ja Lihavuuskunnon arviointi.

Perushinta on 85e/h + matkat 0,62e, hinnat sis. alv.

Hevosen laihdutusapu ja lihavuuskunnon ja hevosen painon arviointi

Onko hevosesi pullea ja haluaisit päästä hevoselle terveellisempään painoon? Otahan yhteyttä, suunnitellaan hevosellesi laihdutusohjelma, jota tukee ruokintasuunnitelma.

Lihavuuskunnon arviointi: 10 e/hevonen + matkat (vähintään 6 hevosta/reissu, samalla tallilla tai matkan varrella/yhdistettynä muuhun palveluun). Mikäli tilaat myös ruokintasuunnitelman 5 e/hevonen. Vuorovaikutuksellinen palvelu eli keskustelu ja opastus lihavuuskunnon arviointiin itse kuuluu hintaan.

Match Show-tuomarointi

Pyydä tuomaroimaan mätsäriin! Perushinta 4e/hevonen sis. alv + matkakorvaus 0,62e/km sis. alv.

Hevosalueen/tallin toiminnallinen suunnittelu

Kysy tarjous mikäli kaipaat apua tarha-alueiden tai tallin toiminnalliseen ja hevosia aktivoivaan suunnitteluun, esim. miten perustaa aktivoiva tarha, mitä tulee ottaa huomioon laumatarhauksessa, mitä mitoituksia pitäisi käyttää kun suunnittelee tallia, karsinoita, kulkureittejä jne. Yli 20 vuoden kokemus monipuolisesta tarhauksesta, laumoista ja aktivoivista alueista.

Viestintä ja markkinointi

  • sisällöntuottaminen

Mikäli tarjolla oleva paketti ei tunnu juuri sellaisenaan sopivalta, ota yhteyttä niin räätälöidään palvelu sopivaksi!

All service även på svenska!

Hinnat sis. alv 24%. Hinnat ovat voimassa 1.4.2022 asti.

Rekisteri ja tietosuojaseloste: Asiakkaista tallennetaan nimi ja puhelinnumero sekä osoite ja sähköpostiosoite tiedottamista ja laskutusta varten. Varatessaan palvelun asiakas antaa luvan tietojen tallentamiseen. Tarkemmat tiedot: ax.hevospalvelut@gmail.com