Hevosalan neuvonta

Hevosalan luennot

Hevosalan opettajana olen opettanut hevosalan aiheita laidasta laitaan. Valmiita luentopaketteja löytyy vaikkapa ruokinnasta eri näkökulmista.

Luennot onnistuvat myös vaikkapa perusterveydenhoidosta, hevosen rakenteesta ja näyttelyistä, talliympäristön suunnittelusta ym. kysy niin mietitään sopiva aihe! Ruokintaluennot ovat olleet suosittuja esim. ratsastusseurojen kokousten yhteydessä ja pidän myös luentosarjoja (esim. Hevosen ruoansulatuselimistö, Heinä ja rehut, Ruokinnan perusteet).

Käytännölliset luennot esimerkkihevosin esim. Terve hevonen ja Lihavuuskunnon arviointi.

Perushinta on 85e/h + matkat 0,62e, hinnat sis. alv.

Hevostenhoito

Hevosen laihdutusapu

Onko hevosesi pullea ja haluaisit päästä hevoselle terveellisempään painoon? Otahan yhteyttä, suunnitellaan hevosellesi laihdutusohjelma, jota tukee ruokintasuunnitelma.

Lihavuuskunnon ja hevosen painon arviointi

10 e/hevonen + matkat (vähintään 6 hevosta/reissu, samalla tallilla tai matkan varrella/yhdistettynä muuhun palveluun). Mikäli tilaat myös ruokintasuunnitelman 5 e/hevonen. Vuorovaikutuksellinen palvelu eli keskustelu ja opastus lihavuuskunnon arviointiin itse kuuluu hintaan.

Hevoskasvatus ja -jalostus

Tamman astuttaminen ja varsottaminen

Perustietoa tamman astuttamisesta ja varsottamista suunnittelevalle, tämä neuvonnan räätälöin asiakkaan tarpeen mukaisesti, kysy lisää! Sisältää ruokintasuunnitelmat tiineyskaudelle sekä imetyskaudelle, vieroitetulle varsalle sekä varsomiseen valmistautumisen ohjeistaminen.

Match Show-tuomarointi

Pyydä tuomaroimaan mätsäriin! Perushinta 4e/hevonen sis. alv + matkakorvaus 0,62e/km sis. alv.

Hevosalueiden ja tallin suunnittelu

Hevosalueen/tallin toiminnallinen suunnitelma

Kysy tarjous mikäli kaipaat apua tarha-alueiden tai tallin toiminnalliseen ja hevosia aktivoivaan suunnitteluun, esim. miten perustaa aktivoiva tarha, mitä tulee ottaa huomioon laumatarhauksessa, mitä mitoituksia pitäisi käyttää kun suunnittelee tallia, karsinoita, kulkureittejä jne. Yli 20 vuoden kokemus monipuolisesta tarhauksesta, laumoista ja aktivoivista alueista.

Viestintä ja markkinointi

Tarvitsetko apua somemainonnassa tai markkinoinnin suunnittelussa? Ota yhteyttä, mietitään miten voin auttaa!

  • some ylläpito
  • some mainoskampanjat
  • sisällöntuottaminen
  • nettisivujen oikoluku (suomi, ruotsi, englanti)

Tiedustelut: p. 040 578 2130
Voit myös tilata palvelun tai kysyä lisää alla olevalla lomakkeella!

Mikäli tarjolla oleva paketti ei tunnu juuri sellaisenaan sopivalta,
ota yhteyttä niin räätälöidään palvelu sopivaksi!

All service även på svenska!

Hinnat sis. alv 24%. Hinnat ovat voimassa 1.7.2020 asti.
Paperilaskutuslisä 5 e/lasku tai muistutus.

 

Rekisteri ja tietosuojaseloste: Asiakkaista tallennetaan nimi ja puhelinnumero sekä osoite ja sähköpostiosoite tiedottamista ja laskutusta varten. Varatessaan palvelun asiakas antaa luvan tietojen tallentamiseen. Tarkemmat tiedot: ax.hevospalvelut@gmail.com