Hei, haluat ehkä tietää kuka on yrityksen takana?

Olen Leena Jokinen! Hevostalouagrologi (amk), AmO eli ammatillinen ope ja SPHT-ohjaaja Kokkolasta.

Tallia on pidetty Lohtajalla vuodesta 2005 ja väliin mahtuu vuosia myös päätoimisena SRL:n hyväksymänä Jäsentallina ja Laatutallina yli viisi vuotta, tänä vuonna jäsenyys on vain tauolla. Ensimmäisen kasvatti syntyi jo 2001 ja kasvatteja on yhteensä vajaa parikymmentä, lämminveriravureita ja shetlanninponeja.

Toimin yli 10 vuotta Suomen Hippoksen näyttelytuomarina suomenhevos- ja lämminverinäyttelyissä ja olen tuomaroinut paljon myös Match Show näyttelyitä.

Oman talliyrittäjyyden ja harrastelun lisäksi olen tehnyt työuraa mm. hevosalan opettajana ja ammatillisten oppilaitosten johtotehtävissä.

Ja kun työn on harrastus niin varsinaisesti harrastusta edustaa valjakkoajo!

(jatkuu kuvan jälkeen…)

0fc03-dsc_4324-2

Vahvin osaaminen

– ruokinta (eri hevosryhmien täsmällinen ruokinta)
– jalostus ja kasvatus (jalostusvalinta, nuorten hevosten ja siitoshevosten hoito, varsojen opettaminen ja käsittely)
– hevosten hyvinvointi & talli- ja ulkoiluolosuhteet (lajityypillinen käyttäytyminen, laumatarhaus, hyvät hoitokäytännöt, talliratkaisut, pihatto, ulkoilualueet esim. aktiivitarhamallit ja erityisesti näissä kaikissa käytännön toteuttaminen)
– valmennus (laihdutusohjelmat, miten rakentaa nuorta hevosta (lajista riippumatta)), ravivalmennuksen perusteet, perusvalmennus)
– ajaminen ja valjastus
– hevosalan viestintä ja markkinointi, jos et itse ehdi someen tai miettimään markkinointia ja sen toteutusta tai kaipaat nettisivujen teksteille oikolukua/muokkausta/käännöstä (suomi, ruotsi, englanti), olehan myös yhteydessä!

Erityisesti näissä uskon että voi sinua auttaa, kannattaa kysyä! Ellen itse pysty auttamaan niin löydämme kyllä jonkun joka voi.

Palveluni perustuvat niin tutkimustietoon kuin omaan pitkään hevosalan kokemukseen, joten jos tuntuu että internetin tietoviidakossa eksyy, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä miten voimme edistää hevosesi hyvinvointia.

All service även på svenska!

– Leena

Puhelin 040 5782130 * Sähköposti ax.hevospalvelut@gmail.com