Ensimmäinen verkkokurssi julkaistu! (Iiik!)

Nyt se on tehty! Ensimmäinen verkkokurssi hevoskoulutus.fi palveluun! Aiheena on opas valjakkoajossa 1-tasolla kilpailemiseen ja kurssi on kaikille ilmainen. Vuosittain saan useita kyselyitä valjakkoajossa kilpailemisesta, joten nyt on helppo käydä kurssit materiaalit läpi ja tutustua sitä kautta lajiin ja koulu- sekä tarkkuuskokeiden vaatimuksiin valjakkoajossa eikä minun tarvitse pitää Messenger tai puhelin kurssia kaikille erikseen 🙂

Miten kurssi suoritetaan?

Mene Hevoskoulutus.fi sivustolle valitse Kaikki kurssit linkki ja sieltä edelleen kurssi joka näyttää tältä:

Hevoskoulutus_valjakkoajo1

Klikkaamalla kurssia ja edelleen ”Osta kurssi” sinua pyydetään rekisteröitymään sivustolle, eikä huolta, kurssi on edelleen ilmainen. Rekisteröitymisestä tulee sähköpostiin vahvistuslinkki (muista tarkistaa roskaposti). Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudut sisälle palveluun ja pääset kurssille kuin myös muille ilmaiskursseille sekä tietysti voit myös ostaa kurssin palveluin loistavasta tarjonnasta 🙂

Tämä kurssi on yksinkertainen, kirjoitin hieman blogin tapaisesti osioittain eri näkökulmista 1-tasolla kilpailemisesta mm. ajurin ja hevosen valmiuksista ja varusteista. Lopussa on muistilista kisoihin menijöille. Alkuun kirjoitin lyhyesti lajista yleisellä tasolla ja myös kestävyyskoe on esitelty vaikka siinä ei ykköstasolla kilpaillakaan.

Jos kurssin sisällöstä herää kysymyksiä voi liittyä Facebookissa ryhmään jossa käyn tarvittaessa vastailemassa kysymyksiin. Otan mielelläni vastaan palautetta kurssista!

TERVETULOA KURSSILLE!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s