Valjakkoajo, love it <3

Mikään ei ole kyllä niin hauskaa omalla tallilla kuin täysi tohina valjakkoajovalmennuksen aikana, sitä vain nauttii siitä että piha on täynnä muita ajureita ja poneja ja pääsee itsekin tyyräämään lähtemättä vähintään 200 kilometrin päähän.

Ransua (Ivanhoe av Friheten) on ajettu todella vähän, ihan silloin tällöin vain, koska tällä ajurilla on ollut suuria motivaatio-ongelmia josta juurikin ajoseuran ja -kavereiden puute on yksi. Tänä vuonna ei ole ollut tarkoituksena myöskään kisata koska kilpailut ovat etelässä ja meillä täällä melkein pohjoisessa 9 hevosta kotona hoidettavana jos yhden kanssa lähtee eli ei niin vaan lähdetäkään 3-4 päivän reissuille, tarvitsisi pari pätevää lomittajaa avuksi… Lisäksi reissut ovat aika kalliita kaikkine kuluineen ja pitkine matkoineen, joten siinäkin yksi syy hiljaiseloon kisarintamalla.

Nyt kuitenkin tuli loistava mahdollisuus järjestää valmennus kotona (wuhuu!) Heidi Sindan Pohjanmaan turnee yhteydessä, joten tilaisuus käytettiin heti hyväksi. Ransu teki todella kivoja pätkiä töitä vaikka taukoa on ollutkin ja niinpä sillä myös ajettiin vähän lyhyempi treeni eilen illalla ja vielä toinen treeni tänään aamulla. Eilen myös kolme muuta shettisvaljakkoa kävi ajamassa Heidin tarkan silmän alla. Kyllä taas motivaatio nousi ja ai että rakastan tätä lajia ja se näkyy myös naamasta, nyt täytyy ryhdistäytyä ja jatkaa Ransun kouluttamista koska sehän on jo tiedossa että Ransu on hyvä! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s