Ruotsin shettisoripäivät

Viime viikonloppu oli erityisen jännittävä sillä jalostusorimme Verano Lee v.d. Zandkampin Tanskassa syntynyt poika Aarupgaards Alano Lee esitettiin toistamiseen jatkoluvan saamiseksi Ruotsissa oripäivillä. Viisivuotiaaksi varttunut Alano Lee oli kyllä kuvien perusteella kehittynyt entisestään edukseen ja hyväksyttiin edelleen jalostukseen mahtavalla pisterivillä 9-8-8-9-9 = 43 p. Erityisesti ilahduttaa käynti ja raviliikkeistä saadut yhdeksiköt, jälleen Veranon periyttämä liike tulee ”todistettua”! Ori näytti aivan mielettömän hienolta kuvissa, oikein unelmaponilta molemmille puolille riittävän piiiitkä harjan kera. En ole valitettavasti löytänyt kuvia nettisivuilta mutta Facebookista kuvan voi katsoa esim. täältä. Alano Lee oli myös paras luokassaan 5 vuotiaat ja vanhemmat oriit ja vain Generalmönstring osallistunut vanhempi ori Almnäs Tarpan sai päivän aikana paremmat pisteet (45p).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s