Tammat Hippos näyttelyssä

Kolmevuotias Eowyn ja vuotikas Nenya kävivät pitkän 12 tuntisen reissun Sotkamossa Hippoksen tamma- ja varsanäyttelyssä. Emma oli todella vetämätön eikä vaivautunut esiintymään pätkän vertaa joten sille tuomariston mukaan vahva II palkinto. Vaatii selvästi reissuharjoittelua sillä koko päivän aikana ei suostunut syömään kourallista enempää :/ Nenya puolestaan oli oma reipas itsensä ja sai I palkinnon, oli kiva huomata että se liikkui kivasta hurjasta 5 sentin takakorkeudesta huolimatta eikä epäsuotuisa kasvuvaihe onneksi laskenut palkintoa. Pitkä reissu oli mutta kannatti tehdä 🙂 Kuvassa Nenya, Eowynistä oli vain niin huonoja kuvia maneesista että odotellaan josko paikalla olleilta kuvaajilta saisi parempia.

SPilkku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s