Talvikuvia

Ravi

Tietokoneen leviäminen toi sellaisenkin ongelman etten pääse käsittelemään kuvia Paintiä kummemmalla ohjelmalla ja sen huomaa mutta laitetaan tähän nyt kuitenkin pieni kollaasi tammalauman hillumisesta ennen lounasta tänään!

Ensimmäiseksi kuitenkin ylimpänä erittäin paljon minulle iloa tuova kuva, tässä pistelee kolme veranolaista menemään ja kaikki eri emästä, edellä Eowyn Ax joka onkin saanut ravista 9 näyttelyssä, sitten Caradhras Ax ja Nenya Ax, puolivuotiaamme. On ihan uskomatonta miten vahvasti Verano jättää hyvää liikettä varsoille, tähän piirteeseen ei voi kuin olla erittäin tyytyväinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s