Nettisivu-urakka loppusuoralla

Meille kävi vihdoin se mitä oli odotettukin eli pöytäkone sanoi yhteistyösopimuksensa irti. Olin jo katsellut wordpressiä sillä silmällä, joten nyt tallin nettisivut sitten ovat ainakin kokeilumielessä tässä uudessa osoitteessa! Olen ottanut muissakin medioissa käyttöön Ax Equestrian nimen paremmin kaiken hevostoimintani kattavana, koska: tallitouhut ovat niin kasvatusta kuin valjakkoajonharrastamista ja oma osaaminen puolestaan ei ole pelkkää tallia vaan kattaa hevosalan kokonaisvaltaisemmin. Meillä on nyt myös mm. Instagram tili @axequestrian, jota päivitän varsin aktiivisesti ja Pinterestiinkin muutin nimen axequestrianiksi vaikka siellä tulee harvemmin kuvakoosteita tehtyä. Poniajo-blogi pyörii entiseen malliin blogspotin puolella osoitteessa http://ponydriving.blogspot.com, siellä keskityn omaan valjakkoharrastukseen shettiksillä.

Uudet sivut ovat siitäkin kivat että nyt peruspalikat kuten hevosten sivut pysyvät paikoillaan mutta silti tähän etusivulle voi tarinoida tallin touhuista paremmin, luvassa siis kohta mm. vuoden päätteeksi kooste tästä upeasta vuodesta 2015 jonka olemme saaneet elää näiden huippujen pikku hobittien kanssa! Vielä kun keksisi miten saan vanhoille sivuille linkin tänne…?!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s